فروش توت فرنگی
از اواسط اسفند ماه و با معتدل شدن هوا فصل برداشت توت فرنگی در دزفول شروع می شود. برداشت این محصول با گرم شدن هوا به پایان می رسد. در صورتی که گرمای زودرس باشد، قبل از پایان اردیبهشت برداشت توت فرنگی به پایان می رسد. کاشت توت فرنگی به دو صورت انجام می شود. فضای باز و گلخانه ای. گلخانه های کاشت توت فرنگی معمولا موقت و فصلی هستند. برای کاشت گلخانه ای از پلاستیک ها و میله های فلزی هلالی شکل استفاده می شود. کاشت فضای بیرونی مانند سایر محصولات کشاورزی است.
کاشت توت فرنگی با استفاده از نشا انجام می شود. توت فرنگی گیاهی خرنده است و از طریق نشا تکثیر می شود. در گذشته ای نه چندان دور پس از اتمام فصل برداشت، نشای توت فرنگی تا سال بعد در زمین می ماند. اما امروزه از نشا های کردستان استفاده می کنند. این نشا ها پس از برداشت ازبین می برند و برای سال بعد از نشا تازه استفاده می کنند.
توت فرنگی محصولی است که کاشت و برداشت آن نیاز به نیروی انسانی دارد بنابراین هزینه های آن بالاست. در نتیجه قیمت این محصول افزایش می یابد. برای مثال یک کارگر در یک روز می تواند به طور میانگین 25 کیلو توت فرنگی برداشت کند. دستمزد یک کارگر 25000 تومان است و با محاسبات ساده کیلویی 800 تومان فقط هزینه برداشت است. البته هزینه چیدن در ظرف های یکبار مصرف، ظرف یکبار مصرف و هزینه حمل تا بازار مصرف نیز به آن اضافه خواهد شد. شاید اکنون قیمت بالای توت فرنگی برای شما قابل درک باشد. بارش باران موجب خسارت جدی به توت فرنگی خواهد شد. با گرم شدن هوا پلاستیک های کشت گلخانه ای برچیده می شود و هر دو نوع کشت به صورت مساوی در برابر باران آسیب پذیر می شوند. در توت فرنگی بارش و رطوبت باعت رشد قارچ ها شده و نتیجه فساد میوه خواهد شد. اولین برداشت توت فرنگی پس از باران، کیفیت چندان مطلوبی ندارد. توت فرنگی به صورت دوره ای و هفته ای یک یا دو بار برداشت می شود.