نارنگی پرل
نارنگی ها بر اساس خصوصیات پوست، کیفیت گوشت و آب میوه، رشد عمومی درخت به دو گروه ماندرین و تانجرین که تقریباً مشابه هم هستند تقسیم میشوند. گروه ماندارین به نارنگیهای متداول در ژاپن، چین، اسپانیا، ایتالیا و افریقای جنوبی و آن دسته از دورگهای بین گونه ای یا بین جنسی که نارنگی یکی از والدین آنها است و برخی مشخصات نارنگی ها در نتاج قابل مشاهده است به کار می رود. در حالیکه نارنگی های آمریکا، استرالیا یا چین که دارای مواد رنگی بالایی هستند اصطلاحاً تانجرین نامیده می شوند. میوه ارقام نارنگی با توجه به ویژگیهای رقم و شرایط محیطی از اواخر پائیز تا اوائل بهار می رسد. درختان مقاوم به سرما بوده اما میوه به دلیل کوچکی و نازکی پوست به سرعت از سرما آسیب می بیند. درختانی که در مناطق با گرمای کافی و رطوبت مناسب رشد کردهاند تولید معطرترین میوه در زمان رسیدن می نمایند. به همین دلیل کشت نارنگیها در مناطق سردتر کمتر توصیه می شود.
نوعی از نارنگی با طعم شیرین و بسیار آبدار است. پوست نارنگی پرل به گوشت آن چسبیده است و جدا کردن پوست نارنگی پرل بدون زخم کردن گوشت نارنگی پرل مشکل است. در تلفظ محلی با آن نارنگی پر (per) می گویند. رنگ پوست میوه رسیده زرد لیمویی است و رنگ گوشت میوه کمی پر رنگتر از پرتقال است. برداشت نارنگی پرل بسیار ساده است. اندازه نارنگی پرل بزرگتر از پرتقال است. این مساله می تواند یک امتیاز و یا یک تهدید محسوب شود. در مناطقی که امنیت مناسبی ندارند، سارقان ترجیح می دهند میوه هایی را برداشت کنند که راحت تر باشند و ازاینرو نارنگی پرل یک هدف مناسب برای سارقان باغهاست.
نهال نارنگی پرل در نهالستان زادعلی دزفول با کیفیت عالی تولید می شود. اگر قصد احداث باغ مرکبات دارید جهت خرید نهال نارنگی پرل و سایر مرکبات و مشاوره با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.